9 Mart 2012 Cuma

Evde Ne Moda SATIŞ ETKİNLİKLERİMİZ

SATIŞ ETKİNLİKLERİMİZ

Evde Ne Moda üyeleri, her an yeni marka ve ürünlerle tanışırlar. Sitemizde satışa sunulan ürünler seçilmiş ve sınırlı sayıdadır. Kampanyalarımız belirli aralıklarla, üzerinde uzun uğraşlar sonucu oluşturulmaktadır. Evde Ne Moda üyeleri, yakın dönemde gerçekleşecek indirim ve kampanyalar hakkında haber bültenleriyle önceden bilgilendirilir.

%70'e varan ve özel indirimli olarak satışa sunduğumuz ürünler limitli sayıda mevcuttur. Herhangi bir ürünün satışının, kampanya anons edildiği andan çok kısa bir zaman içerisinde gerçekleşmiş olması mümkündür. Beğendiğiniz ürünün satın alma işlemini, Evde Ne Moda özel indirimi kapsamına girdikten hemen sonra vakit kaybetmeden gerçekleştirmeniz tavsiye edilir!

Fırsat ürünlerimiz, bugüne kadar arayıpta bulamadığınız çok özel ürünleri, en uygun fiyatlarla alabileceğiniz bir bölümümüzdür. Fırsat ürünlerindeki gün ve saat sizin bu ürünü ne kadar süre içinde alacağınızı gösteriyor. Fırsat ürünleri hakkında bilgilendirmelerimizden haberdar olmak istiyorsanız, mail kutunuzu her gün kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder